My-doc voor de ouderengeneeskunde

De zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken is voortdurend in beweging. Dit creëert uitdagingen en nieuwe mogelijkheden om deze zorg te optimaliseren. Wij zien het als een uitdaging om de nieuwste ontwikkelingen binnen het werkveld te volgen en zetten ons met passie en energie in om hieraan een positieve bijdrage te leveren. Het is onze ambitie om mensen te verbinden en enthousiasmeren om ontwikkeling, co-creatie en innovatie binnen de ouderengeneeskunde te bekrachtigen.

Artsenteam My-doc

Het artsenteam van My-doc bestaat uit gedreven specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen.
We voelen ons ambassadeur van het vak en houden ervan om goede initiatieven en innovaties in het werkveld van de ouderengeneeskunde met elkaar te verbinden.

Binnen de zorgorganisatie waar we (tijdelijk) aan het werk zijn, verlenen we patiëntenzorg en zoeken we aansluiting bij de actuele ontwikkelingen binnen de vakgroep.
Daarbij kijken we steeds hoe we een bijdrage kunnen leveren aan kleine of grote positieve veranderingen; voor de patient, de vakgroep, de zorgorganisatie en het vakgebied in het algeheel.

Regelmatig komen we als My-doc team samen om praktijkervaringen met elkaar uit te wisselen en elkaar te prikkelen in de professionele ontwikkeling. Zo kijken we samen hoe we goede kwaliteit van zorg kunnen leveren op efficiënte wijze, met aandacht voor plezier in het vak.

Organisatie & expertise

Specialist ouderengeneeskunde | Huisarts | Advies

De behandeldienst wordt optimaal ingericht en ondersteund. Samen worden kleine of grote positieve veranderingen in gang gezet; met best practice inzichten, inhoudelijk advies of de inzet van gedreven specialisten ouderengeneeskunde of huisartsen in het team.

Professionele ontwikkeling

Training | Coaching

Professionals, werkzaam binnen & buiten My-doc, worden op creatieve en vernieuwende wijze uitgedaagd het beste uit zichzelf naar boven te halen. Life long learning wordt gestimuleerd, leiderschap en teamkracht worden versterkt.

Kennis & innovatie 

Symposia

Bij My-doc komen kennis, expertise en innovatie bij elkaar. Jong enthousiasme ontmoet praktijkervaring. Er wordt uitgewisseld en geïnspireerd rond de nieuwste ontwikkelingen.

Interesse?

Nieuwsgierig of My-doc aansluit bij jouw ambities?
Ideeën of vragen?

Neem gerust contact met ons op.

 

Specialisten ouderengeneeskunde

Bart van Lange
Freya Angenent
Anouk Hofstee
Paulien Maat
Anne Scherpenhuizen
Judit de Vaal

Huisartsen

Claudia Kok
Wendy van der Bol

Begeleiding & inspiratie team My-doc

Joyce Kusters
Ron Hameleers
Sharayke van den Hoogen
Nicole Groot Roessink – Wesseloo
Maarten Smit
Emile Flinkenflögel

Nieuwsgierig naar de verbinding met Me-doc?

My-doc is ontstaan vanuit Me-doc. Me-doc is ondertussen alweer ruim 14 jaar actief in de ouderengeneeskunde met de begeleiding en coaching van ANIOS. Zij doen met Me-doc waardevolle werkervaring op binnen de ouderengeneeskunde. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de specialisten ouderengeneeskunde, de zorgorganisaties en de opleidingsinstellingen.