Zo ondersteunt My-doc professionals in de ouderengeneeskunde

My-doc word cloudDe zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken is voortdurend in beweging. Dit creëert uitdagingen en nieuwe mogelijkheden om deze zorg te optimaliseren. Wij zien het als een uitdaging om de nieuwste ontwikkelingen binnen het werkveld te volgen en zetten ons met passie en energie in om hieraan een positieve bijdrage te leveren. Het is onze ambitie om mensen te verbinden en enthousiasmeren om ontwikkeling, co-creatie en innovatie binnen de ouderengeneeskunde te bekrachtigen.

Kennis & innovatie 

Digitaal platform | Symposia

Op het digitale platform en de My-doc symposia komen kennis, expertise en innovatie bij elkaar. Jong enthousiasme ontmoet praktijkervaring. Er wordt uitgewisseld en geïnspireerd rond de nieuwste ontwikkelingen.

Professionele ontwikkeling

Training | Coaching

Professionals worden op creatieve en vernieuwende wijze uitgedaagd het beste uit zichzelf naar boven te halen. Life long learning wordt gestimuleerd, leiderschap en teamkracht worden versterkt.

Organisatie & expertise

Advies | Ondersteuning

De behandeldienst wordt optimaal ingericht en ondersteund. Samen worden veranderingen in gang gezet; met best practice inzichten, inhoudelijk advies of de inzet van gedreven specialisten ouderengeneeskunde in het team.

Welke vragen of ideeën leven er bij jou? We denken graag mee.

Team My-doc,

Joyce Kusters
Ron Hameleers
Sharayke van den Hoogen
Nicole Groot Roessink – Wesseloo
Joost Dijkshoorn
Maarten Smit
Emile Flinkenflögel