Artsenteam My-doc


Artsenteam My-doc bij de workshop 'Dirigeren & leiderschap'
Deze teamfoto is gemaakt tijdens een workshop ‘Dirigeren & Leiderschap’

Het artsenteam van My-doc bestaat uit gedreven specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen.
We voelen ons ambassadeur van het vak en houden ervan om goede initiatieven en innovaties in het werkveld van de ouderengeneeskunde met elkaar te verbinden.

Binnen de zorgorganisatie waar we (tijdelijk) aan het werk zijn, verlenen we patiëntenzorg en zoeken we aansluiting bij de actuele ontwikkelingen binnen de vakgroep.
Daarbij kijken we steeds hoe we een bijdrage kunnen leveren aan kleine of grote positieve veranderingen; voor de patient, de vakgroep, de zorgorganisatie en het vakgebied in het algeheel.

Regelmatig komen we als My-doc team samen om praktijkervaringen met elkaar uit te wisselen en elkaar te prikkelen in de professionele ontwikkeling. Zo kijken we samen hoe we goede kwaliteit van zorg kunnen leveren op efficiënte wijze, met aandacht voor plezier in het vak.

Nieuwsgierig of My-doc aansluit bij jouw ambities?
Neem gerust contact met ons op.

 

Artsen

Bart van Lange, specialist ouderengeneeskunde
Paulien Maat, specialist ouderengeneeskunde
Anne Scherpenhuizen, specialist ouderengeneeskunde
Judit de Vaal, specialist ouderengeneeskunde
Vicky Louwen, specialist ouderengeneeskunde
Monique Kappen, specialist ouderengeneeskunde
Monique Nio, specialist ouderengeneeskunde
Claudia Kok, huisarts
Imara Veltman, huisarts
Sanne Castelijns, huisarts

Begeleiding & inspiratie artsenteam

Joyce Kusters
Ron Hameleers
Sharayke van den Hoogen
Amber de Wilde
Nicole Groot Roessink – Wesseloo
Maarten Smit
Emile Flinkenflögel

 

Nieuwsgierig naar de verbinding met Me-doc, Ha-doc en Pre-doc?

My-doc is ontstaan vanuit Me-doc. Me-doc is al sinds 2008 actief in de ouderengeneeskunde met de begeleiding en coaching van ANIOS. Zij doen met Me-doc waardevolle werkervaring op binnen de ouderengeneeskunde. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de specialisten ouderengeneeskunde, de zorgorganisaties en de opleidingsinstellingen.
In 2020 is Ha-doc aan de ‘doc-familie’ toegevoegd. Ha-doc geeft ANIOS de kans om een huisartspraktijk van binnenuit te leren kennen op een uitdagende werkplek, met training en begeleiding toegespitst op werken in de eerste lijn.
Pre-doc is in 2022 opgericht vanuit de ‘doc’ thuishaven in Utrecht. Zij bieden leerzame bijbanen aan studenten met interesse in de eerstelijnszorg. Daarmee maken ze van de vaak lange wachttijd (tussen het afronden van de bachelor en aanvang van de master) geen verloren tijd.

Comments are closed.