Team My-doc


Het artsenteam van My-doc bestaat uit gedreven specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen.
We voelen ons ambassadeur van het vak en houden ervan om goede initiatieven en innovaties in het werkveld van de ouderengeneeskunde met elkaar te verbinden.

Binnen de zorgorganisatie waar we (tijdelijk) aan het werk zijn, verlenen we patiëntenzorg en zoeken we aansluiting bij de actuele ontwikkelingen binnen de vakgroep.
Daarbij kijken we steeds hoe we een bijdrage kunnen leveren aan kleine of grote positieve veranderingen; voor de patient, de vakgroep, de zorgorganisatie en het vakgebied in het algeheel.

Regelmatig komen we als My-doc team samen om praktijkervaringen met elkaar uit te wisselen en elkaar te prikkelen in de professionele ontwikkeling. Zo kijken we samen hoe we goede kwaliteit van zorg kunnen leveren op efficiënte wijze, met aandacht voor plezier in het vak.

Nieuwsgierig of My-doc aansluit bij jouw ambities?
Neem gerust contact met ons op.

 

Specialisten ouderengeneeskunde

Bart van Lange
Freya Angenent
Anouk Hofstee
Paulien Maat
Anne Scherpenhuizen
Judit de Vaal

Huisartsen

Claudia Kok
Wendy van der Bol

Begeleiding & inspiratie artsenteam

Joyce Kusters
Ron Hameleers
Sharayke van den Hoogen
Nicole Groot Roessink – Wesseloo
Maarten Smit
Emile Flinkenflögel

Nieuwsgierig naar de verbinding met Me-doc?

My-doc is ontstaan vanuit Me-doc. Me-doc is alweer ruim 14 jaar actief in de ouderengeneeskunde met de begeleiding en coaching van ANIOS. Zij doen met Me-doc waardevolle werkervaring op binnen de ouderengeneeskunde. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de specialisten ouderengeneeskunde, de zorgorganisaties en de opleidingsinstellingen.

 

Comments are closed.