Kom jij het team van Me-doc versterken?

logo-Me-doc-grootKom jij het team van onze collega’s bij Me-doc versterken? Gezellig, dan ontmoeten we je binnenkort aan de lunch tafel. Lees snel verder wat Me-doc jou te bieden heeft.

 

Junior secretaresse Me-doc

Het team van Me-doc is op korte termijn op zoek naar een ondernemende junior secretaresse. Samen met de Office Manager zal je het visitekaartje van het bedrijf gaan vormen. Je functioneert als een spin in het web en bent een duizendpoot waar het gaat om het dagelijks reilen en zeilen binnen het kantoor.

We zoeken iemand die zich nauw betrokken voelt bij zowel de vragen van onze opdrachtgevers als onze artsen. Iemand die nauwkeurigheid weet te combineren met bevlogenheid.

Wie zijn wij

Me-doc werkt intensief samen met basisartsen en de verpleeghuizen waar ze aan de slag gaan. Omdat Me-doc is opgericht door artsen, weten we wat belangrijk is in deze fase als arts niet in opleiding (ANIOS) en welke uitdagingen ze tegen gaan komen. In de afgelopen 9 jaar heeft onze aanpak zich bewezen maar we blijven onszelf ontwikkelen om in de toekomst de juiste kwaliteit te kunnen blijven bieden.

Inmiddels hebben 260 artsen het traject van Me-doc doorlopen en zijn er momenteel 40 jonge enthousiaste artsen bij ons in dienst. Vanwege stevige groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar extra ondersteuning.

Profieleisen

We hebben geen strakke profieleisen, maar zoeken iemand met de juiste mindset. Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar werkervaring. Je schrijfvaardigheid en je spreekvaardigheid in het Nederlands zijn uitstekend. Je hebt kennis van MS Office. Daarnaast ben je ondernemend ingesteld, initiatiefrijk, communicatief en representatief. Je bent sterk in plannen en organiseren. Je bent ambitieus ingesteld en streeft ernaar jezelf continu te verbeteren. Ervaring binnen de medische sector is een pre maar geen must.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een pensioenregeling. We bieden in deze functie ruimte voor ontwikkeling en zoeken daarom iemand voor de langere termijn.

Contact

Zie jij jezelf in bovengenoemd profiel, dan ontvangen wij graag je sollicitatie in de vorm van CV en motivatiebrief per e-mail aan info@me-doc.nl t.a.v. Nicole Groot Roessink.

Leave a Reply

*