Blog: De zomer, tijd voor terugblikken & vooruitkijken

Vier jij op dit moment heerlijk vakantie? Of zet je met de achtergebleven collega’s de schouders eronder?
De zomerperiode is vaak een periode van hollen of juist even stilstaan. Stilstaan bij wat we allemaal gedaan hebben de afgelopen maanden. Of juist stilstaan bij wat we zouden willen doen als we straks, opgeladen met nieuwe energie, weer aan de slag gaan.

Bij My-doc keken we ook terug. Diverse teams nodigden ons de afgelopen maanden uit om samen te kijken waar krachten liggen en waar winst behaald kan worden naar de toekomst. Binnen het artsen team, of juist in samenwerking met het management of als gehele behandeldienst.

trainingen my-doc

Vol enthousiasme gingen we aan de slag. Wat was het mooi om al die ambitie en openheid te zien tijdens de trainingen en hei-dagen. Gedreven zetten de teams zich in om samen te bouwen. Er werd uitgesproken, gedeeld, nagedacht, geprobeerd en gecreëerd. Meebewegen met de onvermijdelijke stromingen binnen de maatschappij en de organisatie. En deze beweging gebruiken om verder te groeien, als individu en als team. Juist om allemaal dat te kunnen doen waarvoor je gekozen hebt. Je vak met passie uitoefenen en aan het einde van de dag vol energie huiswaarts keren.

Dat inspireerde ons om vooruit te kijken en na te denken over het najaarssymposium van My-doc. Er leeft volop visie en ambitie in het werkveld van de ouderengeneeskunde. Hoe gaan we nu ook echt handelen en ondernemen, vanuit de huidige behoefte van cliënt en maatschappij? Durven, doen en doorzetten. De vervolgstappen waar we aan toe zijn. Wil je meedenken en meedoen? We zien je graag na de zomer in Utrecht, dinsdag 11 oktober.

Voor nu nog een fijne zomer gewenst, hol ze en vergeet vooral niet even stil te staan.

One Response so far.

  1. Annnaa schreef:

    Super mooi geschreven! Ik wens jullie al het succes toe!

Leave a Reply

*