My-doc luidt 8ste levensjaar in, bouw jij mee aan de toekomst?

Een mooie mijlpaal, My-doc luidt deze maand alweer haar 8ste jaar in!

Dat laat ons terugblikken op wat er allemaal is ontstaan en ons verheugen op wat de komende jaren gaan brengen. Wil jij samen met My-doc doorbouwen aan de toekomst?
Kijk met ons mee waar we voor staan en gaan…

Want wat is er veel moois ontwikkeld en gedaan in de afgelopen jaren, binnen het dynamische werkveld van de ouderengeneeskunde. Samen met vele collega’s is er hard gewerkt in de directe patiëntenzorg en aan andere inhoudelijke thema’s in de dagelijkse praktijk. Denk bijvoorbeeld aan medisch leiderschap, efficiënte toekomstbestendige praktijkvoering, teamontwikkeling, verandermanagement, taakherschikking, samenwerking met het bestuur, supervisie geven, methodisch werken in de GRZ, timemanagement, effectief communiceren, opzetten van nieuwe locaties en niet te vergeten dat wat alles deed opschudden, COVID-19.
 
De afgelopen jaren in cijfers uitgedrukt:

– 31 gedreven collega’s in het My-doc artsenteam (o.a. 12 specialisten ouderengeneeskunde, 11 huisartsen, 1 revalidatie arts, 1 orthopedisch chirurg, 3 medisch managers)
– 89 samenwerkingen met 48 verschillende zorgorganisaties
– 9 symposia
– 6 leergangen Leiderschap met 54 deelnemers
– 21 trainingen en masterclasses in samenwerking met Verenso
– 57 trainingen aan artsen en artsenteams in het werkveld
– Beleidstage voor AIOS ouderengeneeskunde
– Extra curriculaire stage voor HAIO
– 485 kilometer (hard)gelopen samen met collega’s uit het vak
– 6 verschillende speciaal biertjes geproefd met een link naar de ouderenzorg*

Het hele team van My-doc is trots op de rol die we hebben mogen pakken in het belang van kwaliteit, efficiënte en werkplezier in het mooie vakgebied van de medische zorg voor ouderen. Met veel dank aan iedereen die hier aan bijgedragen heeft!
Wij zijn benieuwd wat we het komende jaar kunnen gaan betekenen.
 
Wil jij meebouwen?
Bij My-doc staat de deur altijd open voor gedreven collega’s uit het vak.

Vrijblijvend sparren over hoe jouw ambities het beste tot zijn recht komen in het werkveld van de ouderengeneeskunde? Concreet kijken of we onze krachten kunnen bundelen in een samenwerking, met jou als nieuwe collega specialist ouderengeneeskunde of huisarts in het artsenteam van My-doc? Nadenken hoe jij je kwaliteiten in kan zetten en verder kan ontwikkelen in het team van My-doc? Of wil jij proeven of de ouderengeneeskunde passend is voor jou na je carrière als specialist in de tweede lijn?

We gaan graag het gesprek met jou aan. Laat het ons weten via info@my-doc.nl of bel ons op 030 877 6703.

Nog een goede zomer gewenst namens alle collega’s bij My-doc en graag tot spreeks!
 
*Nieuwsgierig naar de geproefde speciaal bieren? Zuster Agatha, Broeders, Grand papa double, O.P.A., Oma’s pruim & Vaccin.

Leave a Reply

*